Vores samarbejdspartnere

 

Resurs Bank _150 AL-finans _logo _200  
 Autobranchen Brugtbil Trustpilot _5star _150  
Autotjek _blaa _100  PAVA-Logo _100  
Basisbank -logo _150 Santander  

Velkommen til Bilsalg Danmark A/S!


Hos Bilsalg Danmark har vi specialiseret os i at sælge brugte kvalitetsbiler, der er blevet gennemgået og klargjort fra A-Z. Vores biler er blandt de billigste i Danmark, og vi har et bredt sortiment i enhver prisklasse for enhver smag. Vi har med garanti også en til dig.

På siden biler til salg kan du se de biler, vi aktuelt er lagerførende i. Siden opdateres løbende, efterhånden som vi får nye modeller hjem. Hvis du har lyst til at se bilerne og måske få en prøvetur i en eller flere af dem, er du altid velkommen i vores udstillingslokaler i Ballerup.

Hos Bilsalg Danmark A/S er god og professionel service samt høj kvalitet vigtigt for os

Vi har mange års erfaring med salg af brugte biler, vi har eget værksted med gode priser. Kig forbi, hvis din bil har brug for et servicetjek, nye dæk eller noget helt tredje.

Her finder du os

Bilsalg Danmark A/S er placeret i begyndelsen af Motorring 4 (O4), centralt i Ballerup.

Der er altid kaffe på kanden, så kig forbi, se på udvalget, drik en kop kaffe, og få en prøvetur, hvis du har lyst – så finder vi sammen den helt rigtige bil til dine ønsker og behov.

Hvis du er på udkig efter en bestemt bil, som vi ikke umiddelbart har på lager, hører vi meget gerne fra dig. Så vil vi gøre vores allerbedste for at skaffe den til dig.

Velkommen hos Bilsalg Danmark A/S.

Overvejer du at sælge din bil?

Vi mangler gode brugte biler - få en super pris nu!  Kontakt os